Tuesday, January 2, 2007

Ο Όμιλος

Ιστιοπλοϊα για όλους

Ο Ναυτικός Όμιλος Λούτσας από το 1975, έτος ιδρύσεως, μέχρι σήμερα αναπτύσσει την αγάπη για την θάλασσα και προάγει τον αθλητισμό.

Στις εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο λιμανάκι Αρτέμιδας ο όμιλος λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου και υποστηρίζει τις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST & LASER. Διαθέτει τμήματα ακαδημίας και αγωνιστικές ομάδες. Πέρα όμως από τα αθλητικά τμήματα υπάρχει και το τμήμα ερασιτεχνικής αλιείας.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε εθνικές ομάδες και οι διακρίσεις τους είναι μεγάλες, Πανευρωπαϊκά μετάλλια, πανελλήνια πρωταθλήματα, κύπελλα περιφέρειας Ευβοϊκού. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλοι οι αθλητές έχουν ενεργή συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις και διακρίνονται για το ήθος και την ευγενή άμιλλα.

Στα νέα ήθη και συνήθειες που περιβάλουν τα παιδιά μας εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε τα πανιά, τη θάλασσα και το «ευ αγωνίζεσθε».

Όσα παιδιά ηλικίας 7 χρονών και άνω θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της θάλασσας για περισσότερες πληροφορίες μπορούν είτε να τηλεφωνήσουν στο 22940-83930 είτε να έρθουν στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Τα γραφεία είναι ανοιχτά τις καθημερινές 5 - 8 το απόγευμα, Σάββατο και Κυριακή 10 – 13.