Friday, September 26, 2008

Κύπελλο Ευβοϊκού 2008

Ο Ναυτικός Όμιλος Δήλεσι διοργάνωσε με επιτυχία στις 20 & 21/9 το Κύπελλο Ευβοϊκού 2008 για σκάφη τύπου optimist & laser 4.7.

Το Κύπελλο Ευβοϊκού 2008 ήρθε στην Αρτέμιδα !!!!!

Ο Ν.Ο.Λ. συμμετείχε με οκτώ παιδιά στα Optimist, που με βάση την εμπειρία τους είχαν μια πολλή καλή παρουσία. Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Καλόφωνος κέρδισε την πρώτη θέση στη περιφέρεια και μετά από καιρό έφερε το κύπελλο στην Αρτέμιδα, η Ζωγράφου Βασιλική πρώτη θέση στα κορίτσια, η Κυριακή Παλαιού 2η στα 11χρονα κορίτσια, η Ζωγράφου Κωνσταντίνα αν και το μικρότερο κορίτσι τερμάτισε όλες τις κούρσες ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά προσπάθησαν και κατάφεραν να έχουν καλά πλασαρίσματα.

Σίγουρα τα παιδιά του ΝΟΛ μπορεί να υπολείπονται σε ώρες προπόνησης όμως η σοβαρότητα της ενασχόλησης τους και η αγάπη τους για το ΣΠΟΡ τους κάνει υπολογίσιμους αντίπαλους.

Η 1η μέρα των αγώνων είχε κύριο χαρακτηριστικό την βροχή και τον άνεμο σε μέτρια ένταση στις 350ο – 10ο. Συνολικά έγιναν 3 κούρσες 2 στα laser & 1 στα optimist. Την Κυριακή, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον καιρό, οι συνθήκες ήταν άνεμος χαμηλής έντασης που επέτρεψε την διεξαγωγή τριών ιστιοδρομιών σε κάθε κατηγορία.