Saturday, November 3, 2007

Φθινόπωρο 2007

Φθινόπωρο 2007

Η νέα περίοδος ξεκίνησε με πολλά νέα παιδιά στις σχολές και μετακινήσεις παιδιών στις ομάδες. Φαίνεται να πλησιάζει η ημέρα που θα επιτευχθεί ο στόχος της νέας διοίκησης «όλα τα σκάφη στην θάλλασσα».

Σημαντικό μερίδιο σε αυτή την εξέλιξη έχουν οι προπονητές Μάλλη Λένια, Πέπα Γιάννη & Μαρινάκη Βαγγέλη, αφενός η αγάπη τους στο άθλημα και στα παιδιά και αφετέρου η όρεξη για δουλειά φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το καλύτερο ίσως κριτήριο αξιολόγησης είναι η αγάπη που τους έχουν τα παιδιά.

Την ομάδα των Laser απαρτίζουν έξη (6) παιδιά, σε αλφαβητική σειρά, οι Βλάχος Δημήτρης, Ζωγράφου Έλενα, Καραβασίλη Κωνσταντίνα, Πίπιδας Σπύρος, Πούλιου Έλενα & Φιλοκύπρου Θάλεια ενώ στα Optimist δώδεκα (12) οι Ζωγράφου Βασιλική & Κωνσταντίνα, Καλογριόπουλος Δημήτρης, Καλόφωνος Γιώργος, Κεφάλας Ιωάννης, Μιγαδάκης Γιάννης, Μποτονάκης Χρήστος, Παλαιού Κυριακή, Πλυμένος Ιάσωνας, Πούλιος Δημήτρης, Σφαέλλος Στέφανος & Ναταλία.

Στα αγωνιστικά, μετά από την καλοκαιρινή απραξία οι αγώνες ξεκίνησαν στον ΙΟΠΟΡ 8-9/9 με τα «Εμπειρίκια» και συνεχίστηκαν στον ΝΟΕ 6-7/10 «ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΕΝΑΚΗ», στον ΝΑΟΜΑ 13-14/10 με το «κύπελλο ευβοϊκού» και στο Δελφινάριο 20-21/10 «Μιχάλης Λυκούδης».

Στη συνέχεια τον Νοέμβριο υπάρχει ΝΑΟΕΛΛ «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» 17-18 και ΝΑΟΑΑ 1ος αγώνας Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Έτοιμο το νέο τρεϊλερ μεταφοράς σκαφών, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ζωγράφος αφιερώνοντας χρόνο και πολύ προσωπική εργασία ετοίμασε ένα σύγχρονο μέσο μεταφοράς σκαφών Laser & Optimist.